Jdi na obsah Jdi na menu
 


iBoccia ČB

6. 3. 2013

 V úterý 5.března se účastnilo sportovní družstvo SKS Tricykl Blatná turnaje v boccii v tělocvičně U Hvízdala v Českých Budějovicích.

Byl to poslední turnaj pořádaný v projektu “Boccia míří na Jih“ a to nám je velice líto. I přesto vládla po celý den sportovní nálada a každý se snažil hrát co nejlépe. Naše družstvo se umístilo na 9.- 11.místě z 15ti zúčastněných týmů .

Vyhlášením výsledků však příjemný den neskončil. V rámci projektu nás čekalo slavnostní předávání sportovního vybavení na hru boccia v hodnotě 190 000Kč v nedalekém centru ARPIDA. Získali jsme profesionální sadu míčků, tak budeme věřit, že i naše výsledky se zlepší. K příjemnému posezení hrála živá hudba a nechybělo malé občerstvení. Za ochotu a pomoc patří pořadatelům veliké poděkování. Doufáme, že se najdou další odvážní mladí lidé, kteří půjdou do podobných projektů, a tím tak naplnili chuť a vůli handicapovaných sportovců něco dokázat.

Za družstvo SKS Tricykl Blatná se turnaje zúčastnily členky : Věra Škochová, Eva Řezáčová, Lenka Mottlová, Katarína Martinková, Jarka Buriánková Králová.


 

 

Náhledy fotografií ze složky iBoccia ČB