Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední etapy v Mungii

6. 5. 2009

Poslední dvě etapy se jely v okolí Mungie. Trať dobře známe a tak se zdálo, že nás nemůže nic překvapit. Na déšť jsme už přivykli, tak což. No jo, jenže i v tak obrovsky náročném závodě se chybička vloudí a tentokrát Václav zamířil mimo tratě. Potkal totiž zcela jiný závod- jakousi amatérskou ligu a protože jel zrovna v osamocení a ve vidině, že skupinka soupeřů je již na blízku, byl rád, že je dohnal. Dokonce byl rád, že už ani nejedou tak zběsile a vcelku v pohodě dojel na první občerstvovací stanici. Tam teprve pochopil, že něco nebude o.k., protože my se zásadně občerstvujeme až po etapě.

No letos se prostě děly věci téměř ve všech týmech. Všechny etapy se povedly dojet pouze jezdcům Španělska- EUSKADI tým. Však tam také jsou jako doma. Nakonec jsme všichni byli rádi, že jsme našli sílu dojet celý závod i přes některé neukončené etapy, nenastydli jsme a těšíme se, že příště bude jen a jen sluníčkově líp.

Takže umístění: Alice celkově 3. místo  a Iveta 4. míto v kat D2W, Václav ve druhé polovině startovního pole kat. D3.

Ve chvilkách odpočinku jsme se svými zahraničními přáteli stihli dát dohormady několik dalších skvělých myšlenek ( např.účast našich tříkolkářů na cyklistické části masového triatlonu ve Wilhelmshaven), několik dalších sportovních podniků spolu se španělskými přáteli atd.

Věřím, že vy všichni, kdo tyto články čtete, zůstanete i nadále našimi příznivci. DĚKUJEME !!!!!

 

Náhledy fotografií ze složky Paracycling Basque country 2009