Jdi na obsah Jdi na menu
 


Francie

28. 4. 2008

Ahoj vsichni, kdo nam fandite. Nedivte se, ze vam piseme bez carek a hacku, ale spanelska klavesnice tyto pro nas dulezite zalezitosti proste nema.

Vcera vecer jsme dorazili do Spanelska opojeni prvnim uspechem. Zavody ve Francii nemely chybu-clovek ale musel byt rodily optimista a videt veci s velkym nadhledem. Zavodnici se nam obcas zatoulali do mistniho kravina, pripadne klickovali mezi traktory, nekterym zavodnikum na sjezdu na dalnici doslo, ze tudy trasa patrne nepovede. Da se tedy rict, ze to byl takovy trochu orientacni zavod s kapkou adrenalinu. Ale jsme druzstvo statecne a hlavne diky Alici a Ivete jsme ukoristili prvni etapove pohary a vyhrali mistni specialitku - susenou kytu.

Kluci trochu smutne koukali, ale ani oni se ve velke konkurenci neztratili.

Na vsech etapach vladlo krute vedro, lecime si spaleniny nosu a usi. Prejeli jsme Pyreneje a je nam zase zima.

Mame za sebou silnicni zavod , ktery startoval v Urtu, pak se jela casovka po francouzskem venkove a v nedeli kriterium v nadhernem meste Bayonne.Dnes jme prozili odpocinkovy den a zitra nas ceka dalsi etapa - casovka v San Sebastianu. Uz se tesime.

Tak nam drzte palce a my se mozna zase ozveme.

P.S. Fotecky mame v notebooku, Paja vytrvale hleda wifi kod - ale take hleda spoustu dalsich veci, ktere behem zavodu poztracel. Tak az je najde i s tim wifi pripojenim, najdete zde mozna i obrazky.